Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

A Healthiness Kft. létrehozásának gondolata egy tavaszi napon merült fel, ekkor szembesültünk azzal a ténnyel, hogy amennyiben több féle egészséges, natúr cikket akarunk megvásárolni, különböző helyeken kell azokat beszereznünk, legyen szó online, vagy offline formáról.

 

Névválasztásunkban az egészség játszotta a főszerepet, olyan “gyűjtő” kifejezést szerettünk volna választani, amely magába foglalja a külső és a belső egyensúlyt, illetve ennek fontosságát, így jött a Healthiness.

 

 

A vírus indukálta, hogy mindenképpen online webáruházat készítsünk, amely bármely nap bármely szakaszában elérhető legyen, bármi is történjen. A házhozszállítással elkerülhető a személyes érintkezés, mindemellett pedig mindenféle korlátozások nélkül, az otthon kényelmében történhet a bevásárlás.

 

 

Oldalunk célja, hogy olyan minőségi, a piacon egyedülálló termékeket forgalmazzunk, amelyek az egészséges életmód alapvető “kellékei”. Legyen szó táplálkozásról, szépségápolásról, vitaminokról, vagy épp étrendkiegészítőkről, nálunk a legigényesebb márkák széles választéka várja a vásárlókat. 

 

 

Fontosnak tartjuk, hogy kizárólag olyan termékeket kínáljunk, amelyekben mi is hiszünk: az egészség a legfontosabb érték, amelyre vigyáznunk kell. Mi abban segítünk, hogy vásárlóinkat támogatni tudjuk egy minőségibb, vitális életvitel fenntartásában.  

 

 

Az oldal tetejére