Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bemutatkozik a Schüssler

healthiness.hu
2020. 10. 26. 00:00:00
Bemutatkozik a Schüssler

A Scüssler kozmetikumok a Schüssler-sók felhasználásával speciálisan fejlesztett szépségápolási termékek.

Története:

Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler (1821-1898) német orvos, homeopata és kutató volt. 1857-ben kezdett el praktizálni elsősorban homeopátiás módon kezelte sikeresen betegeit. A saját módszereit folyamatosan fejlesztő kutató egy „élesen körülhatárolható terápiát” keresett, az orvostudomány akkori új eredményeit felhasználva.

Alapelve szerint a szervezet számára elengedhetetlen fontossággal bírnak a szervetlen sók jelenléte.

Felismerte, hogy a sejtek tevékenysége a szervetlen sók mennyiségétől függ. Schüssler számára következetes lépést jelentett biokémiai terápiájának további bővítésére. Schüssler krémet alkalmazva olyan információt juttatunk el a sejtekhez, hogy a megfelelő helyre a szükséges mennyiségben a megfelelő ásványi sók kerüljenek.  

Miért fontos ez? Hogyan hatnak szervezetünkre ezek a sók?

A Schüssler-féle biokémiai életsók létfontosságú és természetes anyagok, mindenféle mellékhatástól mentesen, se nem gyógyszerek, se nem drogok. A testbe való gyors felvételnek köszönhetően rögtön a sejtek belsejébe juthatnak, és az ott kialakult zavart ásványanyag háztartást egyenlítik ki. Miután ezt megtették, a szervezet öngyógyító ereje ismét aktív lehet.

Általános sóhiány-tünetek:

- Csontritkulás, fogszuvasodás, köröm és haj töredezése, sarok-szájzug berepedezettsége, végbél berepedezettsége, visszerek, gyakori gyulladásos panaszok, bőrproblémák, emésztési problémák.

- Görcskészség az izmokban, fokozott izzadás, hőhullámok kialakulása, gyomorsav túltengés, fáradtság és gyengeségérzet, hormonális zavarok, stressz, ízületi panaszok, hajhullás – fokozott kopaszodás és haj korpa.

- Az arcon szinte minden sóhiány tünete megmutatkozik: arc elszürkülése vagy sápadtsága, értágulatok, májfoltok képződése, fokozott pattanásos tünetek (gyakran gennyesek), fokozott az arcbőr zsírosodása, hirtelen (korai) ráncosodás lép fel.

- Elalvási és alvási nehézségek, idegi problémák (fokozott ingerlékenység), migrénes panaszok.

Termékek:

Végül Dr. Schüssler 12 ásványi sót határozott meg terápiás rendszerébe, melyek szerevezetünkben a vérben és a szövetekben fordulnak elő.

A Schüssler Natúrkozmetikumok termékeivel a Schüssler sókat krém formájában lehet alkalmazni!

A Schüssler-féle ásványi sók frissé és üdévé teszik bőröd. Élvezd a mindennapos ragyogást! Natúr arcápolási termékek, amik hatékonyan veszik fel a küzdelmet a bőrproblémákkal! Minőségi, 100% természetes kozmetikumok sheavajjal az egészséges és szép bőrért. Gondoskodj bőrödről!

Schüssler natúrkozmetikumok

Nektek melyik a kevdenc Schüssler terméketek? Írd meg nekünk kommentben.

Írta:

Lengyel Anna

Források:

http://magnetovitalrendelo.hu/rendelo/szolgaltatasaink-2/schussler-so-terapia-es-arcdiagnosztika/

http://homeopatika.hu/egeszsegvedelem_schussler-sok.php

Az oldal tetejére